Η Space Hellas ανακοίνωσε την έναρξη του 4ου ετήσιου προγράμματος τιμητικών υποτροφιών “Δημήτρης Μανωλόπουλος”, προς τιμήν του ιδρυτή της.

 

Πρόκειται για δύο υποτροφίες ύψους έξι χιλιάδων ευρώ η καθεμία, που πρόκειται να απονεμηθούν σε αποφοίτους δημόσιων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας ή ισότιμων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού. Αυτοί οι απόφοιτοι πρέπει να εγγραφούν το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 σε ελληνικά δημόσια Πανεπιστήμια, επιδιώκοντας μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.

 

Συγκεκριμένα, οι υποτροφίες θα προσφερθούν σε τομείς που σχετίζονται με τα εξής επιστημονικά πεδία:

– Δίκτυα Επικοινωνιών

– Κυβερνοασφάλεια (Cyber Security)

– Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)

 

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Space Hellas, κ. Σπύρος Δ. Μανωλόπουλος, δήλωσε ότι “Για τέταρτη συνεχή χρονιά, οι υποτροφίες «Δημήτρης Μανωλόπουλος» τιμούν τη μνήμη του οραματιστή και ιδρυτή της εταιρείας, Δημήτρη Μανωλόπουλου, και υποστηρίζουν τους νέους που αναζητούν την πρόοδο για ένα καλύτερο μέλλον. Οι υποτροφίες στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Space Hellas είναι ένας τρόπος να προσφέρουμε την βοήθεια μας στους νέους που θέλουν να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν. Προτεραιότητά μας είναι να στηρίζουμε την προσπάθειά τους και να την επιβραβεύουμε, με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα ελπιδοφόρο αύριο.”