Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις 12:00-13:00, θα πραγματοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών  διαδικτυακή δράση με θέμα: «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Σταδιοδρομίας στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας» και αναφέρεται τόσο στους φοιτητές όσο και στους απόφοιτους του Πανεπιστημίου.

Για την εγγραφή σας γίνεται αποκλειστική χρήση του Πανεπιστημιακού e-mail, υποβάλλοντας το ενδιαφέρον σας εδώ.

Υπεύθυνος της δράσης είναι ο κ. Δημήτριος Μούρτζης, καθηγητής και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών.

E-mail: mourtzis@lms.mech.upatras.gr

Βασικός σκοπός της διοργάνωσης του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τις νέες προκλήσεις που δύναται να αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι στις σύγχρονες αγορές εργασίας. Επιπλέον, θα αναφερθούν τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά των βιογραφικών τους, ενώ θα τονιστεί τα περιγραφικά σημειώματα και η Συνοδευτική Επιστολή.

 

Τέλος, η δράση «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Σταδιοδρομίας στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας» επιδιώκει και την υποστήριξη αναφορικά με τα θέματα των επαγγελματικών συνεντεύξεων, της ανάπτυξης των δεξιοτήτων, ώστε οι υποψήφιοι να είναι ικανοί να παρουσιάσουν αποτελεσματικότερα τον εαυτό τους αλλά και τις ικανότητές τους, για μία καλύτερη αξιολόγηση. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν οποιαδήποτε απορία, ερώτηση και διευκρίνιση στους εισηγητές.

Υπεύθυνος της δράσης είναι ο κ. Δημήτριος Μούρτζης, καθηγητής και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών.

E-mail: mourtzis@lms.mech.upatras.gr

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Μιχαλακέα Τ, Αναπληρώτρια Προιστ., στο Τμήμα Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης.

Τηλέφωνο: 2610969662

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στον  παρακάτω σύνδεσμο: https://upatras-gr.zoom.us/j/93571757882?pwd=TzE3UGVoZUZ3Sks1V0xHQktDc00ydz09#success