Η υπηρεσία Δημόσιας Απασχόλησης, ΔΥΠΑ,  σας προσκαλεί στην 20η εκδήλωση «Ημέρας Καριέρας» που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο του Σεπτεμβρίου 2023, 15 και 16 του μηνός, στο ξενοδοχείο «The Met» από τις 10:00-18:00. Στην εκδήλωση αυτή θα λάβουν μέρος επιχειρήσεις, 80 σε αριθμό, οι οποίες παρέχουν πάνω από 2.000 εργασιακές θέσεις.

Η «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνεται με σκοπό να δώσει την ευκαιρία εύρεσης εργασίας σε άτομα που ενδιαφέρονται. Αυτά μπορούν να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων που ψάχνουν εργατικό δυναμικό. Κατά την διεξαγωγή της, θα λάβουν χώρα συμβουλευτικά εργαστήρια από έμπειρα μέλη της ΜΕΜΜΕ, Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων, της ΔΥΠΑ, που θα επεκταθούν σε διάφορους τομείς που αφορούν την εργασία. Για παράδειγμα, θα αναφερθεί πως πρέπει να είναι ένα σωστό βιογραφικό, ποια η σημαντική προετοιμασία που πρέπει να γίνει για μια συνέντευξη κλπ.

Ας σημειωθεί πως η συμμετοχή στην εκδήλωση δεν επιφέρει κανένα κόστος. Παρακάτω θα βρείτε την ιστοσελίδα όπου βρίσκεται η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής.

https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-thessaloniki-2023-09

Σε περίπτωση που δεν προλάβετε να κάνετε την δήλωση μπορείτε να την πραγματοποιήσετε την ώρα της εκδήλωσης.