Η έκθεση Plasmata II θα διεξαχθεί 16/6/23 έως 9/7/23 και ώρα 18:00 έως 00:00 στα Ιωάννινα.

Θα υπάρξουν συναυλίες, work shops, διάλογοι και ξεναγήσεις για όλους, χωρίς κόστος. Διοργανωτής είναι η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

 

Τα Plasmata είχαν ήδη εμφανιστεί στην Αττική και οι θεατές ενθουσιάστηκαν, και πάνω από 400 χιλιάδες θεατές θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα για την εκδήλωση Plasmata II.

 

Η εκδήλωση αυτή αφορά μια ολοκληρωμένη άποψη για τον ψηφιακό κόσμο, με την παρουσίαση εγκαταστάσεων, εκδηλώσεων και την τοποθέτηση έργων τέχνης, που εστιάζουν στο σώμα, την αλληλεπίδραση και τον στοχασμό.

 

Στα Ιωάννινα θα μεταφερθούν στην πόλη και την Παμβώτιδα. Θα αναλυθούν θέματα έκφρασης της πόλης, του οικοσυστήματος και θέματα αμφισβήτησης.

 

Τα Plasmata II θα διανύσουν 29 σημεία των Ιωαννίνων. Ενδεικτικά, μερικά σημεία είναι το Κάστρο και η Παμβώτιδα. Θα ανακαλυφθούν διάφορες λεπτομέρειες, μυθοπλασίες και διάφορα στοιχεία που σχετίζονται με τα Ιωάννινα και το μέλλον.

 

Από 16/6 μέχρι 9/7 τα Plasmata θα παρουσιάσουν ψηφιακά έργα, συναυλίες, διαλόγους, εκπαιδευτικά προγράμματα, το Movement Radio και ένα διεθνές πρόγραμμα.

 

Τα Plasmata II θα φέρουν meet ups, αμφισβήτηση της κανονικότητας και την δημιουργία μιας διαφορετικής σειράς πραγμάτων.